Λάδι σύσφιξης και ανάπλασης. Πρόληψη γήρατος σε πρόσωπο και σώμα.

 

Λάδι σύσφιξης και ανάπλασης.

 

Πρόληψη γήρατος σε πρόσωπο και σώμα.

 

Το λαδάκι μας αυτό είναι εξαιρετικά θρεπτικό και γεμάτο βιταμίνες ανάπλασης για την επιδερμίδα μας που μεγαλώνοντας ολοένα και ταλαιπωρείται και ακολουθεί καθοδική πορεία. Το λαδάκι προκαλεί ανόρθωση και ένταση στο περίγραμμα του προσώπου δίνοντας ολοκάθαρες γραμμές στο οβάλ. Παράλληλα είναι και ένα ιδανικό λάδι πρόληψης γήρατος.

 

Τα υλικά σου.

 

 

20 ml λάδι αβοκάντο

 

20 ml λάδι καλέντουλας

 

20 ml λάδι τζοτζόμπα

 

20 ml σιτέλαιο

 

Πολύ απλός και γρήγορος τρόπος δημιουργίας. Θα βάλετε όλα τα λάδια σας σε ένα μπρίκι και θα τα ζεστάνετε απαλά. Προσοχή μην τα κάψετε! Τα λάδια πρέπει να είναι ζεστά ώστε να απελευθερώσουν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες τους και να "δέσουν" να "κολλήσουν" δηλαδή μεταξύ τους.

 

Η δράση του λαδιού που θα προκύψει θα είναι αναζωογωνιτική για το δέρμα Δίνει θρέψη στο δέρμα, το κάνει ιδιαίτερα απαλό σαν μωρού κάνει σύσφιξη σβήνει τις ρυτίδες. Μπορείτε να το χρησιμοποιείται όσο συχνά θέλετε μέσα στην ημέρα δεν υπάρχει περιορισμός. Σε μεγαλύτερες δόσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεέ και στο σώμα. Με σταθερή χρήση ενεργοποιεί το κολλαγόνο. Γρήγορα θα απολαύσετε ένα νεανικό θεραπευμένο δέρμα.

 

 

 

Σιτέλαιο: Για λεύκη, δερματίτιδα, λάμψη, αντιγήρανση, θεραπεία.

 

αβοκάντο – avocado oil 

 

Έλαιο καλέντουλας.

 

Έλαιο τζοτζόμπα ή χοχόμπα. Το έλαιο που μοιάζει με το δέρμα μας!

Share this article

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!