Όροι αποστολής

ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης ή θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας και στην συνέχεια να καταχωρηθεί και να εκτελεσθεί, επίσης θα λάβετε και τον κωδικό ιχνηλασιμότητας (tracking ID) μέσο του οποίου μπορείτε να ελέγξετε την πορεία της παραγγελίας σας, η παράδοση γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ - ACS – Ταχυδρομική. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί τυχόν πρόβλημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ Η ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στη περίπτωση υλικής ζημιάς ή κλοπής του προϊόντος οφειλόμενη στις υπηρεσίες μεταφοράς είμαστε διατεθειμένοι να σας αποστείλουμε ξανά το προϊόν σας χωρίς καμία επιβάρυνση, για αυτό σε μια τέτοια περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα πράξουμε ότι είναι δυνατό από την μεριά μας για να λάβετε την παραγγελία σας έγκαιρα και χωρίς επιπλέον έξοδα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ευχαρίστως να παραλάβουμε τα προϊόντα τα οποία δεν σας άφησαν ικανοποιημένους εντός μίας (1) εβδομάδος από την ημερομηνία παραλαβής (ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ). Επιβαρύνεστε το κόστος αποστολής του προϊόντος καθώς και το κόστος επιστροφής. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση με το κουτί του ακριβώς όπως το παραλάβατε. Στις επιστροφές που γίνονται δεκτές σας επιστρέφονται τα χρήματα άμεσα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για τον τρόπο επιστροφής τους.

Share this article

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τρόποι παραγγελίας Πολιτική απορρήτου »

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!