Έλαιο καλέντουλας

Έλαιο καλέντουλας.

€7.00

Έλαιο καλέντουλας.

Έλαιο καλέντουλας: Βοηθά αποτελεσματικά στη θεραπεία ήπιων δερματικών ερεθισμών οι οποίοι προέρχονται απο τον κρύο αέρα και τις απότομες κλιματικές αλλαγές. Είναι ιδανικό για την ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος.

Κλείνει πληγές από τσιμπίματα κοψίματα και άλλες. Ανακουφίζει το δέρμα και το θεραπεύει για αυτό και βρίσκεται μέσα σε πάρα πολλά καλλυντικά. Έχουμε τη δυνατότητα να αλείψουμε το έλαιο της, κατευθείαν στο δέρμα μας.

Χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία. Δημιουργεί καταπληκτικές προσμίξεις με άλλα αιθέρια έλαια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδανικά σε όλους τους τύπους δέρματος και είναι πολύ καλό έλαιο ως βάση για μασάζ.

Αξίζει να σημειωθεί, "ότι αγαπάει" ιδιαίτερα τις ξηρές επιδερμίδες ακόμη και τις πιο ευαίσθητες. Αυτή η "προσαρμοστικότητα" του το κάνει κατάλληλο και για τις βρεφικές επιδερμίδες.

Διατίθεται σε συσκευασία 100ml

Share this article

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!