Τρόποι πληρωμής

Προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε με τους γρηγορότερους αλλά και τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής έχουμε επιλέξει για εσάς τις παρακάτω διαδικασίες πληρωμής:

Αρχικά σας προτείνουμε την αντικαταβολή, τα προϊόντα σας αποστέλλονται από τη εταιρία μας  και μόνο αφού φθάσουν στον χώρο σας και τα ελέγξετε καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό πληρωμής, χωρίς να έχετε κάποια επιπρόσθετη επιβάρυνση. Αποτελεί και τον δημοφιλέστερο τρόπο πληρωμής.

Ένας ακόμη πολύ ασφαλές και εύκολος τρόπος πληρωμής είναι η χρήση του λογαριασμού PAYPAL, εάν έχετε είδη λογαριασμό μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας, εάν όχι μπορείτε να δημιουργήσετε στο www.PayPal.com

Όποιο τρόπο πληρωμής και εάν επιλέξετε θα πρέπει να γνωρίζετε πως η εταιρία μας είναι διατεθειμένη να σας βοηθήσει για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει ακόμη και για επιστροφές ή αλλαγές προϊόντων.

Share this article

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αποποίηση ευθύνης Τρόποι αποστολής »

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!