Τρόποι παραγγελίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχουμε δημιουργήσει τρεις πολύ απλούς τρόπους παραγγελίας, αρχικά μπορείτε να κάνετε άμεση παραγγελία κάνοντας κλικ στην επιλογή ''ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ'' που βρίσκεται κάτω από την κυρίως εικόνα κάθε προϊόντος, στην συνέχεια εισάγετε το επώνυμο σας, το όνομα σας, το τηλέφωνο σας, την διεύθυνση σας και το email σας και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να διευθετήσουμε την αποστολή των προϊόντων σας.

Ένας ακόμη τρόπος παραγγελίας είναι ακολουθώντας το πλαίσιο παραγγελίας που βρίσκετε ακριβώς δίπλα από την κυρίως εικόνα του προϊόντος και κάνοντας κλικ στην επιλογή ''Αγορά'', η επιλογή αυτή θα ενημερώσει το καλάθι των αγορών σας και στην συνέχεια θα μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας ή να επιλέξετε ολοκλήρωση αγοράς και να εισάγετε τα στοιχεία σας, αφού τα εισάγετε, κάνετε κλικ στην επιλογή ''ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ'' και η αποστολή σας ολοκληρώνετε με επιτυχία, το υπεύθυνο προσωπικό μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την αποστολή των προϊόντων σας.

Τέλος ένας ακόμη τρόπος για τις παραγγελίες σας είναι με το να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο νούμερο 2310-765-815 το ειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, αλλά και να λάβει την παραγγελία σας.

Share this article

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τρόποι αποστολής Όροι αποστολής »

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!