Τρόποι αποστολής

Προσπαθώντας συνεχώς να μειώσουμε τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων αλλά και το κόστος μεταφοράς τους, ώστε να φθάνουν σε εσάς τα απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής στον σωστό χρόνο και με το σωστό κόστος, έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ αποτελεσματικό δίκτυο διανομής. Καθημερινά λαμβάνουμε τις παραγγελίες σας, τις επεξεργαζόμαστε, τις συσκευάζουμε ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια τους κατά την μεταφορά και τις ετοιμάζουμε για αποστολή. Όποια παραγγελία αποστέλλετε μέχρι της 15:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή ετοιμάζετε και αποστέλλετε την ίδια ημέρα με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier και βρίσκεται στον χώρο σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εκτός εάν βρίσκεστε σε περιοχή με δύσκολη πρόσβαση τότε τα προϊόντα σας θα είναι στον χώρο σας την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα, οι παραγγελίες που μας αποστέλλετε μετά της 15:00 θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα τις παραλαμβάνετε την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.

Κόστος αποστολής

Για αγορές των 45 ευρώ και άνω τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται η εταιρία μας, έτσι παραλαμβάνετε, άμεσα και χωρίς κάποια επιβάρυνση, τα προϊόντα σας στον χώρο σας, ενώ για αγορές κάτω των 45 ευρώ επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής που είναι 5 ευρώ για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος και για συνολικό βάρος προϊόντων έως 2 κιλά.

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας, σας ζητούμε συγνώμη και σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρία μας.

Share this article

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τρόποι πληρωμής Τρόποι παραγγελίας »

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!